Filtres de conducció nocturna

Tant si portes ulleres graduades, com sinó en portes, potser has notat que a la nit la teva visió no és especialment bona, i experimentes diverses molèsties, principalment al conduir, com enlluernaments, fotofòbia, aureòles de llum i imatges fantasma. Aquesta problemàtica és molt comú, majoritàriament entre persones amb miopia, que han de conduir sovint a la nit, com taxistes o transportistes, tot i que pot afectar a qualsevol.

Aquest fenòmen es produeix al entrar la llum artificial a l'ull, a través de la pupil·la dil·latada, que arriba a la retina en forma de raigs perifèrics. Això fa que haguem de forçar més la nostra vista per enfocar i veure bé, molt més que en condicions de llum natural.

Per sort a Òptica90 et podem ajudar a pal·liar aquests símptomes amb els filtres grocs especials per a conducció nocturna. Són uns vidres amb filtre de color groc que ens ajudaran a minimitzar els efectes negatius de la llum artificial (fluorescents, llums xenon, llums LED, etc.), augmentarà el contrast entre els elements i ens permetran gaudir d'unes condicions de visibilitat més semblants a la de la llum del dia.

Demana la teva cita per revisar la teva vista amb el nostre nou Wave analyzer Medica 700 d'Essilor, un potent analitzador d'ones capaç de mostrar-nos les diferències entre la teva vista en condicions de llum de dia i de nit. D'aquesta manera et podrem recomanar el millor filtre de conducció nocturna pels teus ulls. Recupera la teva seguretat al volant!