WIVI: avaluació i entrenament visual

Des de fa uns mesos disposem d'un servei exclusiu, i molt innovador, a la nostra òptica: WIVI VISION.

A la foto amb l'equip de Wivi Vision, Eva García Ramos i Juan Carlos Ondategui-Parra

QUÈ ÉS?

Es tracta d'un programa d'intel·ligència artificial que és capaç de fer un diagnòstic complet i el seu corresponent tractament mitjançant un entrenament de les disfuncions visuals. Amb aquesta eina podrem detectar problemes visuals com problemes per enfocar,  si tens fòries o petits estrabismes, o si a l'arribar al final del teu dia tens, per exemple, mals de cap,  i alhora fer un entrenament i seguiment per tal de corregir aquestes deficiències visuals, tant en el cas de nens com d'adults.

COM FUNCIONA?

Mitjançant la tecnologia 3D, i un joc interactiu, podrem fer un diagnòstic del pacient en temps real. Un cop tinguem aquest diagnòstic començarem la fase d'entrenament personalitzat a través de sessions de joc 3D d'uns 20 minuts, on l'usuari haurà d'enfrontar-se a reptes visuals que aniran millorant i corregint les seves disfuncions visuals sense tan sols adonar-se'n. Fàcil, divertit i amb resultats clínics demostrats. És com si anéssim al fisioterapeuta de la vista per entrenar els nostres ulls!

PER A QUI ESTÀ INDICAT?

És un mètode perfecte no només per nens i nenes amb problemes visuals diagnosticats, sinó també per aquells que pateixen dificultats d'aprenentatge, de comprensió lectora (ja que sovint moltes d'elles poden estar relacionades amb dèficits visuals que els hi dificulta el correcte desenvolupament escolar) i problemes cognitius.

A més a més, també està indicat per adults. Perquè sabies que més de 7 milions de persones a Espanya pateixen algun tipus de disfunció visual? Potser és el teu cas però encara no ho saps... 

  • Et costa aclarir la vista amb els canvis d'enfocament?
  • Tens problemes de visió borrosa al final de la teva jornada laboral?
  • Veus doble en moments puntuals?
  • Tens mals de cap ben sovint després d'hores davant d'una pantalla?

      "WIVI pot detectar i corregir el 95% d'aquests casos."

I si tens problemes per adaptar-te a les teves noves lents progressives, WIVI també és per tu!

Vols saber-ne més? Acosta't a la nostra òptica i pregunta'ns pel servei WIVI, et podem ajudar a millorar la teva visió!