Història

Òptica 90 és la renovació i continuació del projecte d’Òptica Isern, fundada el 6 d'abril del 1979, quan en Joaquim Isern i Fabra va eixamplar la seva Oficina de farmàcia a Parets amb la creació d'una secció dedicada a òptica.

El 12 de juny del 2017, 38 anys més tard, el projecte es va renovar amb un canvi de nom, de filosofia i amb una reforma integral, obrint pas a nou espai de salut ocular i auditiva, però recolzat per la història i l’experiència adquirida. 

El Centre Auditiu i Òptica 90, situat a l’Avinguda Catalunya número 90 de Parets del Vallès, actualment posa a la teva disposició els millors professionals per a atendre't amb la màxima qualitat. Trobaràs un ampli ventall de serveis auditius i serveis d’òptica, productes, moda i tendències en muntures. També apostem per la innovació tecnològica, i per això disposem d’eines capdavanteres per analitzar els teus ulls i la teva oïda amb l’objectiu de millorar la teva qualitat de vida.
Què podem fer per tu? Reserva la teva visita i t'atendrem sota la nostra filosofia “Slow Attention”, perquè valorem el teu temps i sabem que no t'agrada esperar. Posa’t còmode als nostres sofàs amb revistes, i gaudeix d’un cafè o d’una infusió!