Adaptació de lents de contacte

Les lents de contacte són un excel·lent mitjà per a corregir la visió sense haver de recórrer a les ulleres. A més, cada vegada són més còmodes i segures d’utilitzar, permeten un camp visual més ampli i estèticament es pot prescindir de les ulleres.  No obstant això, les lents de contacte han de triar-se i utilitzar-se amb cert control, prestant especial atenció al període d'adaptació inicial.

La lent de contacte s'adhereix a la superfície ocular, per la qual ha d’adaptar-se perfectament, en cas contrari es poden produir molèsties, que a la llarga poden causar lesions i rebuig. Però també és importat tenir en compte la salut ocular, per tal d’evitar infeccions, d’utilitzar-les durant massa temps o bé agafar mals hàbits. Un ús inadequat de les lents de contacte posa en risc la teva salut ocular, i pot arribar a impedir el seu ús per a tota la vida. Cada ull té les seves particularitats, i una mateixa lent pot adaptar-se diferent a cada persona.

Per això, és fonamental comptar amb l'ajuda de professionals que ens aconsellin sobre el tipus de lent que millor ens va, i que ens guiïn durant el temps que els ulls necessiten per a acostumar-se al seu ús. És especialment important en casos que existeixen malalties oculars o quan es tracta de nens petits.

A Òptica 90 t’ajudem en l’adaptació de tota mena de lents de contacte, amb un seguiment personalitzat per a proporcionar la millor visió, comoditat i respectant la salut dels teus ulls. Reserva la teva cita amb nosaltres!