Elimina els símptomes de l'al·lèrgia ocular en 3 passos

Les persones que pateixen conjuntivitis al·lèrgica pateixen símptomes clàssics com picor, sensació de cos estrany i llagrimeig constant, que resulten molt molestos i que, en els casos més severs, poden tenir un impacte molt negatiu en la seva qualitat de vida.

Per a aquests casos és molt important introduir bons hàbits en la cura dels ulls per a minimitzar els símptomes de l'al·lèrgia. I la nostra principal recomanació és la higiene ocular amb les novetats que avui us presentem: la rutina en 3 passos d'Acuaiss.

Què és?

Són 3 productes per netejar i per hidratar l'ull en èpoques on l'al·lèrgia és més aguda. Us expliquem una mica més de cadascun d'aquests productes:

PAS 1: la neteja amb les tovalloletes Acuaiss

Amb àcid hialurònic i extractes naturals estan dissenyades per a la higiene diària de parpelles, pestanyes i vora palpebral. Aptes fins i tot per a bebès.

PAS 2: la hidratació amb les gotes oculars Acuaiss Ultra

Per a hidratar els teus ulls al llarg del dia quan estàs fora de casa: proporcionen confort i restauren l'equilibri de la llàgrima.

PAS 3: neteja dels ulls a les nits amb el Bany ocular Acuaiss

Utilitza-ho a les nits per a retirar els al·lergògens i proporcionar alleujament als ulls irritats i cansats al final del dia.

I ara, si compres el pack complet només et costarà 21€!

Prova aquesta rutina en 3 passos i dona-li un respir als teus ulls!